Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Hallgass meg!" by Kristen Proby * Book PDF Kindle ePub Free

Hallgass meg!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hallgass meg!
  • Author : Kristen Proby
  • Release Date : January 02, 2019
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 841 KB

Description

A CsĂĄbĂ­tĂĄs hamarosan Portland legkapĂłsabb Ă©ttermĂ©vĂ© vĂĄlik, Ă©s Addison Wade bĂŒszke rĂĄ, hogy ez rĂ©szben az Ƒ Ă©rdeme. EltökĂ©lten sikeressĂ© akarja tenni, Ă©s szerinte az Ășj vendĂ©gek odavonzĂĄsĂĄnak nincs jobb mĂłdja, mint az Ă©lƑzene. De amikor Jake Keller, a rocksztĂĄr vonul be az ajtĂłn, hogy hĂ©tvĂ©gi zenĂ©lĂ©sre jelentkezzen, Addie tudja, hogy bajban van. Azonnal felismeri Ƒt, hiszen a poszterei beborĂ­tottĂĄk hĂĄlĂłszobĂĄja falĂĄt közĂ©piskolĂĄs korĂĄban: igazi rosszfiĂș… vagyis pontosan az Ƒ tĂ­pusa, Ă©s pontosan az, akire semmi szĂŒksĂ©ge.

Jake Keller öt Ă©vvel ezelƑtt otthagyta a rivaldafĂ©nyt, Ă©s arra vĂĄgyik, hogy visszatĂ©rjen ahhoz, ami mindig is hajtotta: a zenĂ©hez. Ha egy pimasz, pokolian vicces bombĂĄzĂłnak dolgozik, annĂĄl jobb! Ám sokkal könnyebben rĂĄ tudja beszĂ©lni Addie-t, hogy adja neki a munkĂĄt, mint meggyƑzni, hogy többet akar egy kis hancĂșrozĂĄsnĂĄl. Amikor a nƑ mĂĄr kezdi beadni a derekĂĄt, Jake-et vĂ©gĂŒl utolĂ©ri a mĂșltja.
Addie élete vajon ismét darabokra hullik, vagy Jake képes lesz råvenni, hogy elnyomja a kétségeit, és a szívére hallgasson?


Ebook Download "Hallgass meg!" PDF ePub Kindle